Nakavt hesabınızı uygulama içinden kalıcı olarak silebilirsiniz.
Hesabınız silindiğinde:
- Hesap profili bilgileriniz silinir veya anonimleştirilir.
- Takma adınız, oyuncuların kullandığı etkin sistemlerden kaldırılır.
- Yaş bilginiz silinir.
- Profil simgesi seçiminiz kaldırılır.
- Hesabınızla ilişkili arkadaşlık ve sosyal özellik verileri silinir.
- Normal işleyişte, sohbet oturumları sona erdikten sonra oyun içi mesajlar saklanmaz.
Bazı geçmiş maç kayıtları, oyunla ilgili bilgileri geçici olarak içerebilir. Bu kayıtlar rutin temizleme süreçleri kapsamında, genellikle hesabın silinmesinden sonraki 90 gün içinde otomatik olarak silinir veya anonimleştirilir.
Mesajları bildirdiyseniz veya mesajlar başka kullanıcılar tarafından bildirildiyse, bu bildirimler ve ilgili konuşma geçmişi; moderasyon, oyuncu güvenliği, kötüye kullanımın araştırılması, dolandırıcılığın önlenmesi, güvenlik veya yasal yükümlülüklere uyum amaçlarıyla en fazla 3 ay saklanabilir.
Sorularınız mı var?
Bize şu adresten ulaşın: [email protected]
Bize şu adresten ulaşın: [email protected]
